martes, 23 de junio de 2015

BENVINGUTS I BENVINGUDES

Encara no sé qui són els meus alumnes, encara no conec als seus pares, encara no sé res d'ells... però de segur que anem a viure junts 3 anys meravellosos plens vivències fantàstiques. Als problemes que tinguem al camí els donarem solució, no fugirem del treball dur i intentarem lluitar perquè aquesta nova etapa que comença siga una etapa de creixement personal a tres bandes. Per una banda, els xiquets i les xiquetes tenen tot un món al qual fer front i descobrir; però també  els pares han de gaudir de tot el creixement físic, social, emocional, psicològic i d'aprenentatge dels seus fill i, per últim, el mestre cal que intente orquestrar tot un procés durant el qual serà impossible no vincular-se i no estimar als que entraran en setembre per la porta de l'aula.

Aquest blog està pensat com una ferramenta de comunicació del mestre cap als paress i per a posar en valor tot allò que fem, a vegades millor i a vegades un poquet pitjor, a la nostra escoleta pública en Moncofa. També altres docents podem utilitzar les idees i els recursos que ací apareixeran; a més, per a mi és important que els pares participeu i feu comentaris. A tots vos intentarè atendre en la mesura de les meves possibilitats. Alguns de vosaltres ja coneixeu que aquest blog, de moment és el germà xicotet de classedelsgalls.blogspot.com.es, la pàgina de la meva promoció anterior, la qual va deixar una imborrable emprenta en mi i en la meva tarea docent.  

La imatge que apareix com a fons d'aquest blog no ha estat escollida a l'atzar. Ixos colors barrejats, ixa ma infantil creant, experimentant amb ells és tota una declaració d'intencions per la meva part. 

Comencem a caminar!

No hay comentarios:

Publicar un comentario