jueves, 25 de junio de 2015

VISITA AL FUTUR

Quina experiència més bonica la que he gaudit avui visitant a l'escoleta infantil Blancanieves, on hi havia molts dels xiquets que entraran al curs que ve amb mi i amb les meves companyes. Resulta contradictori com el primer i el segon cicle d'Educació Infantil estan tan separats un de l'altre quan en realitat un és la continuació lògica de l'altre. El treball que fan en aquest cicle és tal vegada el més dur físicament i el que necessita més dosis de paciència de l'àmbit docent i cal reconèixer-lo i posar-ho en valor. 

A banda que les instal·lacions m'han encantat, per la neteja, ordre, recursos i seguretat que hi ha a l'escola, he sentit coses especials al veure a xiquets amb els quals crec que faré molt bones migues. Tots controlen els seus esfínters i es nota que hi ha darrere d'ells un treball gegantí i molt important d'hàbits, rutines i estimulació continua. 

No puc fer una altra cosa que donar l'enhorabona a tot l'equip educatiu que hi ha a l'escola, començant per la seva directora, Mari, que ens ha atés meravellosament. La setmana que ve visitaré l'altre centre de Primer cicle d'Infantil.  


1 comentario:

  1. Al ser padres de 2 niños que han ido a esta escoleta Blancanieves, siempre hemos sido en confianza con el personal de la escolar y muy contento con la dedicación paciencia, y enseñanza que han procurados a 2 nuestros hijos. Ademas las ultimas reformas han quedado estupendas y el entorno muy acogedor y stimulante. Un gran merci a Mari y su equipo.

    ResponderEliminar