miércoles, 1 de julio de 2015

VISITA A L'ARBRE MÀGIC


Continue els meus primers contactes amb els xiquets i xiquetes de l'any que ve. Avui hem visitat amb les mestres de reforç l'escola infantil L'arbre màgic, també ubicada a Moncofa. D'entrada, m'han agradat molt les instal·lacions, les quals crec que van renovar fa poquet; les aules són àmplies, els vàters molt nets i adequats perfectament a les necessitats dels xiquets. A més de l'amabilitat amb la qual ens ha tractat la directora del centre i mestres com Carmina, que estaven treballant, hem pogut percebre molta professionalitat en l'educació dels infants; estan acostumats a estar assentats i a treballar i l'ambient que es respirava era d'afecte, ja que a tots els xiquets se'ls veia adaptats i amb un ritme més propi d'una escola infantil que d'una mera guarderia. Es nota que hi ha darrere un gran treball dia darrere dia d'hàbits, de rutines i d'iniciació en tot allò que anem a continuar a l'escola de la millor manera que sabrem. 

A més, ixe gran arbre del pati, que pareix quasi un baobab tret de El Principito de Euxupery, m'ha encisat; me l'he imaginat com un ésser vell i savi, paraigües vital i protector de tots els xiquets i xiquetes que han anat passant per l'escoleta, els quals han anat deixant en la seva corfa rastres i vivències de les quals s'alimenta per a poder florir...  Però això ja són històries meues. 


Enhorabona a tot l'equip educatiu que forma L'arbre màgic i gràcies per permetre'm estar un moment amb aquestos nens i nenes. Tinc molt bones sensacions que espere es confirmen prompte...


No hay comentarios:

Publicar un comentario