domingo, 13 de septiembre de 2015

PRIMERS DIES

Ja duem dos dies de classe!!! 

Estem en ple període d'adaptació i tot marxa bé de moment. No hem tingut problemes amb els esmorzars, ni amb els esfínters, així que el futur no es pot presentar més esperançador.  

Respecte als que han plorat els primers dies, pense que d'ací a poquet es faran a l'aula, ja que el plor no ha estat molt constant una vegada que s'han separat dels pares i s'han adonat compte que no podien fer una altra cosa que observar, esperar i passar el temps de la millor forma possible. A més, al llarg del dia l'evolució ha estat positiva.


Respecte a qui no ha plorat, esteu també tranquils però tingueu en compte que l'adaptació no ha finalitzat; encara s'hauran d'adaptar als primer conflictes, a les activitats, a les exigències, a les noves normes, a tots els espais, a tots els mestres que formem l'equip educatiu, als seus companys, als nens de les altres classes al pati... Ja sabeu que el període d'adaptació pot durar més o menys d'una setmana, però l'adaptació dels infants al medi que els envolta, ple de normes i rutines però amb variants i novetats contínues, és un procés que no para mai. 

Els pròxims dies són molt importants; la classe estarà completa, dupliquem els temps l'estada a l'escola, comença el menjador...  Però podeu estar tranquils perquè de moment tot va bé i estic segur que continuarà així.

No hay comentarios:

Publicar un comentario