miércoles, 18 de noviembre de 2015

RACÓ DE LA CUINA


Quasi un mes ens ha costat posar en funcionament un bon racó de cuina a l'aula dels bombers. 

El treball per racons no és només col·locar joguets a l'aula per a què els xiquets els agarren quan han acabat la seua tasca diària; és una manera d'organitzar els espais del grup classe delimitant-los i dotant-los dels materials necessaris per arealitzar activitats d'ensenyament-aprenentatge. En aquest cas el racó de cuina és de joc, però també estem fent de treball al taller de matemàtiques. 

Per a completar la cuina que teníem inicialment li hem fet un fons en forma de finestra i Maria, la nostra meravellosa mestra de pràctiques, ha fet una nevera i una rentadora, on els xiquets hauran de classificar i guardar diferents tipus de menjar. A més, s'ha enriquit comprant un escura plats, coberts i eines de joguets, un carret, draps... M'estan fent una quantitat de dinar que vaig a criar panxeta i tot!

 

A l'hora de l'organització s'han elaborat 6 medalles de racó. D'aquesta manera, només poden jugar al racó 6 xiquets o xiquets (els agrada el mateix a uns que a altres). La idea és que mitjançant una graella el mestre pugui controlar que tots els xiquets passen pel racó al llarg de la setmana.

              

M'agradaria demanar-vos que, si teniu algun davantall per a xiquets, el donareu a l'aula per tal de completar el nostre racó. Gràcies!

                             

El chef Alejandro vos ho agrairà moltíssim.

No hay comentarios:

Publicar un comentario