miércoles, 2 de diciembre de 2015

LA LÍNIA RECTA

Ja fa uns quants dies que no treballem al nostre pintor i artista favorit. Una de les coses que més em va cridar l'atenció a l'hora de seleccionar-lo, va ser la presència de línies rectes de diferents  colors i tonalitats sempre partint o acabant en un punt el qual a vegades s'imagina de forma inevitable però quasi mai es veu. Aquesta és l'excusa perfecta per treballar la línia recta l'aula i el punt. 

                                        

En l'última sessió hem fet tres versions d'un mateix treball; una dirigida i les altres dues espontànies (individual i grupal). En la primera els xiquets només havien de repassar les diferents línies que conflueixen al punt central que hi ha al full; a la part de darrere hi havia un punt només i ells havien de fer passar línies de diferents colors per aquest, el més recte possible (tot açò amb rotoladors).  Ja per finalitzar vam realitzar el mateix excercici però de forma conjunta. Aquesta va ser sense cap tipus de dubte el millor de tota la sessió; ja sabeu que m'encanten aquestes expressions creatives, grupals i espontànies; el resultat final és tota una explosió de color. 


Alguns d'ells han vist les llums del camió de bombers, altres les del cotxe de la policia, altres estrelles, altres rodes de la bicicleta o el coet que anuncia l'eixida del bou. I és que aquests bombers tenen una imaginació extraordinària.

No hay comentarios:

Publicar un comentario