lunes, 29 de febrero de 2016

L'OLOR DE L'ART

A la nostra sessió setmanal del taller d'art duem dues setmanes treballant l'ambient plàstic i visual amb dos propostes organitzades per taules. En una vaig posar al seu abast gran quantitat de material (gomet, lletres, paraules, cartolines, purpurina...) i unes barres de pegar i ells havien de fer composicions lliures. Els resultats van ser molts creatius.

Per una altra banda, vam treballar les ratlles rectes i de diverses llargàries gràcies al quadre Scent (olor) de Jasper Johns. Els xiquets havien de fer ratlles per tota la cartolina amb bastonets de les oïdes; després vam fer una posada en comú i ens van ensenyar les seves xuxes, pluja, rajos, flames de bou embolat i altres visions sorgides d'unes simples ratlles de color.


Per acabar de treballar aquesta obra també vam fer ratlles aleatóries de forma comunitària amb forquetes i pintura. Els encanta fer creacions conjuntas i aportar al resultat final els fruits del seu esperit artista i creatiuseva creativitat (i a mi m'encissa veure'ls gaudir).

No hay comentarios:

Publicar un comentario