jueves, 10 de marzo de 2016

EXPLOSIO D'ART

Aquesta "False star", "Falsa estrella", em sembla una imatge explosiva, un espectacle pirotècnic de color, un caos acolorit amb algunes lletres que es tapen o destaquen i que creen un conjunt fascinant. Per treballar-lo a l'aula, com moltes vegades passa, jo he fet una proposta i ells han aportat idees, imaginació, divertiment i talent.

Vam començar esgarrant paper de diari, la qual cosa no és fàcil per a alguns d'ells per la pinsa que han de realitzar amb els dits; després van anar posant-los damunt d'un gran cartró amb cola diluïda en aigua i d'aquesta manera vam iniciar la tècnica del paper-maché.

En una altra sessió, quatre pots amb quatre pinzells, cadascú d'un color se'ls han anat passant per tal de crear una obra conjunta. No obstant això, prompte han traspassat els límits dels pinzells i hi han passat a pintar amb les mans, primer tímidament, i després arrossegant-se damunt del cartó, sentint la pintura fresca entre els dits i experimentant amb la pintura i el llenç.

La meua companya Lucia ha vingut a la classe per què pensava que no tenia xiquets... Estaven tots callats, esperant el seu torn i gaudint de l'experiència plàstica. Ha estat una vesprada fantàstica.

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario