domingo, 5 de junio de 2016

EXPO ART 2016


Què bonica ens va quedar la nostra exposició d'art i quant van gaudir els xiquets veient els seus treballs expossats i tota la gent que va vindre a visitar-la en divendres! 


Vam dividir la sala d'usos múltiples en 3 zones, una per a Haring, una altra per a Miura i una altra per a Johns. A la zona de cadascú hi havia tot tipus d'obres: fitxes individuals, treballs de gran i de xicotet grup i fins i tot escultxicoteta empremta. 


Els mosaics dels bous van quedar genials, igual que els cartons  amb rastres de zigui-zaga que vam fer fa ja uns quants mesos de Mitsuo Miura.   



Fins a l'últim moment vaig estar pensant si penjava aquestos murals inspirats en una obra de Jasper Johns, però va ser una experiència creativa lliure, divertida i, a més, semblant a moltes obres de les que apareixen a alguns museus d'art contemporani. I el nostre gran cor i els gravats de Haring fets amb creïlles no podien faltar. 

A més, la zona de photo-cool va ser un èxit i una gran quantitat de gent va gaudir fent-se fotos. Cadascun dels xiquets i xiquetes van ser els guies dels seus pares i hi havia a més un gran mural per què els nens que ens visitaren pogueren deixar la seva xicoteta empremta.


Mireu a aquestos dos guies de museu, Asier i Mariana, que van ensenyar als xiquets fadrins de Primària el treball de Jasper Johns. A més, Pau i Martin no podien estar més orgullosos d'aquesta genial obra, Scent. Sou uns artistes! A més, observeu aquestes esculturetes de gossos. No em digueu que aquestos xiquets no són pura creativitat. 




                               
  
A la zona de Mitsuo Miura els murals i composicions de formes bàsiques i coloristes acaparàvem molt d'espai. A més, els nostres móvils que es podien bufar eren d'allò més divertits. 

 


 A la zona de Haring els bailongos i els nostres gossos gegants van quedar d'allò més bé. Mireu quina felicitat!


I el photo-cool va ser divertidíssim. No era fàcil col·locar-se en la postura correcta. 




Doncs açò és tot. Fins al curs següent, si tenim forces. De moment, ganes hi ha! Ha estat un gran treball, no només de la nostra xicoteta aula, sinó també de les altres de 3 anys i de totes les de 4 anys. Enhorabona a tots. 
  
                    
 Ara cal deixar l'estiu perquè vinguen idees noves i començarem el curs amb força. A que sí, xics? Sou els millors. Poquets mestres hi ha en els voltants que estiguen tan orgullosos de vosaltres com jo. 



I ara, a ballar amb Keith!

No hay comentarios:

Publicar un comentario