miércoles, 7 de septiembre de 2016

FI DE CICLE, CURS NOU

Tal vegada em direu que no té sentit publicar ara les fotos de la festa de fi de curs, però no trobe millor manera de començar el curs que recordant als xiquets i xiquetes de la classe dels bombers en primer pla. 

Un dels bombers ens ha deixat per circumstàncies de la vida, però el nostre Gerard ens ha deixat un empremta meravellosa que ja es queda per sempre a dins nostre.

A la resta no puc fer una altra cosa que desitjar-vos que comenceu bé el curs, tal vegada l'any més profitós i bonic dels que us queden a Infantil. El període d'adaptació ja ha passat, heu format un grup genial i teniu els hàbits de treball perfectes. A més, teniu l'esperit creador que fa falta per a trencar barreres, la imaginació precisa per inventar fantàstiques històries i el talent necessari per a dur a terme allò que vos propose i que em proposeu.  

Sou uns xiquets i unes xiquetes genials i aquests dos mesos de "barbatxo" de segur que ens han servit, a vosaltres i a mi per tal d'agafar aire, idees i potència. Començarem a rodar com una classe més, però en realitat som un equip extraordinari que compensa necessitats, calma els plors i ajusta allò que cal millorar. 

Ja tinc ganes de veure-vos... I vosaltres? 

I ara sí... vos deixe amb les fotos. 












No falteu demà!

No hay comentarios:

Publicar un comentario