martes, 11 de octubre de 2016

UNA VETERINÀRIA A CLASSE


Meravellosa visita la que vam tindre fa poquets dies a l'aula de la nostra veterinària de referència, Estela, mare d'Alejandro i de Juan Manuel. Amb motiu del muntatge del nostre racó del veterinari (El gat feliç), Estela va vindre i no només ens va aportar material (venes, xeringues, màscares...), sinó que ens va resoldre dubtes i va respondre a les preguntes dels xiquets. Nosaltres li vam preparar l'entrevista com toca, distribuint les preguntes, però l'hora se'ns va fer curta i no va donar temps a tot. 

    

A més vam tindre el luxe de tindre dos animalets a classe, Tomateta i Pimentó, dos hàmsters que menjen pebreretes verdes i que estaven molt ben cuidats. Estela ens va donar consells al voltant de com cuidar a les mascotes, la seva alimentació, la higiene... Això sí, Tomateta i Pimentó són un poquet vergonyosos i els va costar eixir de la gàvia. 



Especialment bonic va ser el moment al qual Estela ens va dur un fonendoscopi amb auriculars; connectan-lo als altaveus vam poder sentir el batec del nostre cor. Impressionant! 


Moltes gràcies per tot i ja li contarem si al final graduem a aquests xiquets veterinaris o no. 













No hay comentarios:

Publicar un comentario