sábado, 2 de septiembre de 2017

FELICITATS SOHAIB, ALEJANDRO, MARIANA I JUAN MANUEL

Quina súper festa d'aniversari vam celebrar a juny per als xiquets que complien anys a estiu!






                                                  Globus, música, bengales, pinyata, súper tarta, aperitius colombians espectaculars, llepolies, i és que Alejandro, Juan Manuel, Mariana i Sohaib no es mereixen poca cosa.
Mariana demostra intel·ligència no només perquè fa les coses bé, sinó perquè sap quan ha de parlar i què ha de parlar, mai sense alçar el to de veu, la qual cosa és d'alabar. És mol carinyosa, un poc vergonyosa i mol bona xiqueta. Quina sort tenen els seus pares.

                                                        

Alejandro, amb ànima d'artista, ens regala cada dia el seu somriure cridaner i és pura espontaneïtat; tal vegada el que més m'agrada d'ell és que li agrada fer feliç a qui té al seu voltant.
                                                               
                                                       

El seu germà, Juan Manuel, té el somriure més contingut i la mirada és pura innocència, vergonyosa i sensibilitat. M'agrada quan canvia el seu to de veu amb els amics i evoca paraules moncoferes amb l'accent corresponent. Un gran líder s'amaga darrere de la seva mirada.


I Sohaib, que ens faltava l'any passat, és despert com pocs, simpàtic treballador; li agrada aconseguir amb la menor ajuda possible reptes nous i treballa com si li faltara temps per fer tot allò que vol. Arribarà lluny.    

                                                      
Moltes gràcies a tots els pares i mares  per fer una festa tan meravellosa.


No hay comentarios:

Publicar un comentario